Mikaela Runemyr

Måndag - Torsdag

Permalink0
Nu är jag äntligen inne på denna veckan..

Måndagen va jag hur trött som helst..men tog mig upp - upptäckte dock ganska snabbt att jag nog inte skulle kunna köra riktigt (till af då), pga knät (eftersom vi hade gått så mkt) så jag stannade hemma och vilade upp det :)


Goskissen hade nog saknat oss lite iallafall:)

Packade upp väskan sen på kvällen, skönt att få det gjort nästan direkt :-)
Jimmy hade sin första dag på prova på snickar utbildningen..och han är nu helt säker på att han vill gå den riktiga snickar utb. Men han ska nog gå klart denna prova på utb ändå tror jag :)

De bygger ett hus på en Eu-pall. Så inte så stort, men de får med så de får testa på alla moment:)
Han tycker iallafall om det jätte mycket! :D

Jag fick även papper från sjukhuset!! Ska dit den 25e februari :) - Fick dock inte den läkaren jag eg skulle ha..men skit samma..jag vet ju varför jag ska dit och att de ska kolla upp både magen och ledsjukdomen:)
Ska även ta typ hundra prover innan jag ska dit.


Just de. måste kolla upp tiden (19.15??)!!

Haha just de..sen på kvällen när vi skulle handla lite mat så när vi kommer ut till Js bil så står min med ljuset på inne i bilen??!! Panik..hämtar nycklarna och testar om den startar (iom att jag inte hade använt den sen onsdagen innan vi åkte..så va ju säker på att batteriet va dött) men den startar!
Stänger iallafall av lamporna på off knappen och åker o handlar.

Säger precis innan vi kommer in till parkeringen "fan va läskigt om de skulle lysa nu" och när vi kommer fram till bilen så jovisst lyser dem!! Eller alla bara blinkar för fullt. Vi va helt hundra på att det spökade :p

Jimmy gick in och började med maten..jag ringde pappa - som sa att jag skulle ta bort säkringen för de lamporna (så att den inte tar mitt batteri) :)
Så då fick jag vara där ute i mörkret helt själv och göra detta..haha, men det gick bra! När jag väl fattade att det fanns en liten typ tång att plocka bort säkringen med :)


Tisdagen åkte jag till af. Har någon "rätt jobb kurs" just nu. Vi ska vara där varje dag denna veckan och mest lyssna på dem samt diskutera lite i små grupper. Faktiskt helt okej, är bra människor där med och alla är faktiskt engagerade i det vi gör:)
Men det som är lite konstigt är att efter denna veckan - så ska vi typ själva träffas och coacha varandra..vet inte riktigt hur det ska gå:P

Går mest ut på hur man söker jobb och vilka jobb som passar en bäst. Samt att nätverka med alla andra som är där.
T.ex. Alltså om jag känner ngn som jobbar inom Lager och någon söker sånna jobb - så ska jag ge kontaktupg till denna personen :)
Dock känner jag ju inga häromkring:p

Har varit där både tisdag & onsdag. Och på em har jag plockat lite här hemma osv. Fast igår em va jag helt slut..så borde kanske anat ngt - för framåt kvällen fick jag jätte ont i magen och har det än:(

Va även en runda hemma hos Jimmys föräldrar (mamma iaf, Krister va inte hemma) :) Så berättade lite om resan osv :)

Så idag är jag alltså hemma från kursen..har ätit två mackor precis! Så nu mår jag illa...:/

Ska vila lite till nu och hoppas att det blir bättre så jag kan gå dit imorn!!:)

Pusshej<3
Till top