Mikaela Runemyr

Grattis!

Allmänt Permalink1
Idag fyller mina systrar år!!!! -STORT GRATTIS till er! :D
-Älskar er massor :) ♥

Snodde bilden från Ninnis blogg, de har tagit bilden idag! :)
Man ska visst ha pompoms när man fyller år! ;)

De är på utflykt i Gbg, så jag har varit hemma hos Johan och hjälpt honom med barnen fram tills 5,
då Per kom och hämtade mig där :)

Pusshej!

Balen

Allmänt Permalink0
Ja, hade ju bal i söndags.. här är lite bilder från den, snodde dem från Ninni ;)

Hade hur kul som helst iallafall!
Va sjukt mycket roligare än jag trodde :) -toppen!

Pusshej

BAL idag :)

Allmänt Permalink1

Så var det dags för bal idag då, ska bli super kul!! :D Vill bara att magen ska lugna sig lite...

Jag dör typ, eller jag borde vara dödstrött iallafall! Vi tänkte gå upp kl. 10.00 idag, men det tänkte visst inte jag...jag tänkte mig nog 7! Usch..har sovit dåligt inatt också, magen har typ åkt karusell..Men sen kunde jag inte somna om imorse pga av magen och sen va det för ljust osv. sämst.

Typ de senaste dagarna har dt kännts som om det bor en stoor mask elr ngt i magen, som åker runt, runt, runt i magen.. Man kan verkligen känna att hela magen rör på sig och så hugger det till ibland. inte alls skönt. :P

Men idag är det då bal, ska äta frukost nu, sen börja göra oss iordning (Emi kommer också, ska göra Bellas hår) - jag gör mitt hår själv typ..men behöver ngn som hjälper mig lite där bak, så det får mamma ellr bella göra :)
Fixade naglarna igår, skulle gjort fransk manikyr...men vi kom hit så sent, så hann inte det. Utan ist blev det bara genomskinligt lack på (har ngra naglar som håller på att brytas av:( så dom behöver skydd), sen har jag satt på lite "smycken" (klistermärken elr vad man ska säga) på dem för att göra dem lite finare :) tog blå, svarta, vit, silvriga!
När vi typ är klara så ska vi äta lite mat och sen på med klänningarna och åka till Hannah för fotografering och champange! :) Sen drar vi oss bort mot hotellet vid 3..kommer bli hur kul som helst!!! :D:D

Men nu ska jag leta reda på mina tabletter (tror dom ligger i vagnen) sen ska jag göra frukost till mig å bella och försöka väcka henne också :)

Blir lite arg på magen, tkr att den kan ha en okej dag idag iaf :) hoppas,hoppas!

undrar om man kan ringa per nu..hm, väntar nog en halvtimme till iaf ;)
Pusshej!

Till top