Mikaela Runemyr

London:)

Allmänt Permalink1
Igår kväll vid halv 10 ungefär kom min älskling ner hit till Halmstad :) Satt lite här i husvagnen med mamma och pappa innan vi åkte till lägenheten, kollade en film och sen somnade vi :)

Idag har vi inte gjort så mycket..va på östra strandens hotell och åt lite mat, efter det åkte han hem igen. kommer sakna dig:)

Sen packade Bella och jag våra väskor, och vid 16.30 kom mamma och pappa och hämtade oss i lgh och nu är  vi i husvagnen :) Har ätit och diskat nyss, ska ta det lugnt och packa ner det sista, för inatt åker vi till London!! KUL :D

Kommer sakna er alla här hemma :)<3
Men lägger upp bilder och sånt när vi är hemma igen.

Pusshej!

Påskafton!

Allmänt Permalink3
Igår satte jag mig med min epilator..skulle testa den för första gången!! Men herregud vad ont det gjorde! huu.. körde dock båda benen :) Men va helt dunder säker på att talang började 9, så kvart över satte jag på, och då var det ju nästan slut. typiskt!

Nu har jag kollat lite tv, ska gå och platta håret nu :) Duschade igårkväll..så lär nog ta ett tag ;)

Har ganska ont i magen idag, kramper ibland också :( Lite surt.. menmen, fint väder idag med iallafall! :)
Min näsa blir inte mycket bättre..men inte sämre heller, så får väl klara mig med mitt cortison nässpray :) -hade sånt mot öronen ett tag också..tycker inte om nässpray, men det funkar bra :) 

Ikväll ska vi upp till Pers grannar, jag är inte jätte sugen på det hela.. men blir nog trevligt iaf. Glömde dock ta med min byxor, så får väl se vad jag tar på mig :) 

Glad Påsk! :)

husvagnen :)

Allmänt Permalink0
igår var jag med mamma och bella och klippte mig , eller ja, mitt hår var nästan inte slitet alls, så jag klippte det inte, jag skulle bara raka till min sidecut lite =) SKÖNT, slipper det vara massa små fula lockar där, haha :)

Sen åkte vi ner till Halmstad, till husvagnen!! Åt pizza och myste lite vid tvn innan vi gick och la oss:)
-imorse gick jag upp vid halv 10 ungefär..va framme vid affären och hälsade på Joel också:)
Sen gjorde Bella och jag frågor till tipspromenaden som mamma och c/o ska ha imorgon :)

Åt lite och efter det åkte vi till lägenheten - hämtade lite saker och sen handlade vi på MAXI, sen släppte de av mig vid tågstationen :) Och nu är jag hos Per, ska bara ta det lugnt ikväll :)

Pusshej
Till top