Mikaela Runemyr

Blandat

Allmänt Permalink1
Tjoooo!
Igår var Bella och jag i Öja. Tog en liten stund innan fegis-Findus ville komma fram, men till slut när jag gick in till sovrummet kom han! Så då gick han med mig och hälsade på Bella också, så sen var han framme hela tiden och sprang omkring =)

Vi lagade kyckling och pommes och kollade även två filmer - Stolthet och fördom (en av de bästa filmer jag vet!) och Nanny Mcphee :)

Sen var det dags att sova, gick ju bra.
Men har två saker att säga. Kan börja med det som inte var så jätte farligt, faktiskt.

1. De har ingen rullgardin, eller någonting alls som skymmer fönstret. Det måste man väl? menmen, det gick okej iallafall :)

MEN..
2. Findus är ett monster på morgonen!!!
inte alls så här söt..

..han skulle väcka oss jätte tidigt (kändes som typ 5), så han hoppade upp i sängen, bet lite på oss, ner igen. Runt , runt, runt på golvet och upp och klättra överallt!! Och jama (skrika! låter som han har seriösa problem när han ska mjaua) jätte mycket. Så till slut fick jag gå upp :)

Jaja, man vänjer sig väl, visste ju faktiskt om det (trodde dock att det skulle gå att ignorera) haha!
Men så kan det vara ibland. Han är ju söt i alla fall :)

Ethel var mycket tystare och också super söt. Hon låg dock mest och sov =)

I alla fall, imorse åkte vi moped in till oskarström och tog bussen därifrån! Sen åkte jag till lägenheten och kollade film - Tjenare kungen :) började 11.30 - Hade matte , och fick reda på att jag fick VG på nationella i matte B!!! :D

sen slutade jag, och åkte hem till långaryd (sjukgymnast först, skit ont i knät!!!!!!!!) Men nu måste jag äta! :D
Och sen plugga ,tyvärr.. ska ha samhälls- och historiaprov imorgon!

Pusssshej!
Även GRATTIS till mina kära systrar Ninni och Emilie, som fyller 26 & 21 idag! :)

Lördag

Allmänt Permalink0
Imorse åkte Ninni och Johan iväg på deras bröllopsresa till Italien. Så nu ska vi ha fest i deras hus!! Ne skojar bara ;) Men jag, som är så snäll, ska ta hand om deras katter och huset i två veckor nu fram över. Har varit där en stund innan idag och släppt in Ethel och så :) Ska dit imorgon och sova där då!

Hejdå på er! hoppas ni har det bra och kul :D


Ja, meningen var då att Bella skulle sova med mig båda veckorna. Men hon den jäklen bokade en resa till Bulgarien, så hon åker på torsdag. Men jag har som tur var lite folk som ska sova hos mig några nätter i alla fall :)

Idag har jag varit lite med mamma och pappa, har också ätit nypotatis och köttbullar :) Sen skjutsade mami mig till Martin, och här sitter jag nu! ♥
Ikväll ska vi bara ta det lugnt, kanske kolla eurovision lite =)

Hoppas ni får en toppen kväll!
Pusshej

skola

Allmänt Permalink0
Sitter i skolan just nu, håller på att bränna över lite foton till skivor.
Vi har lektion, foto, fast som vanligt så behöver vi inte vara här. Så jag ska strax gå, tänkte ringa och höra med Ninni när vi ska ses :) Och om det inte är innan 11 så tänkte jag nog kolla lite på filmgalan tror jag!

Japp, igår så hade vi nudelkväll - Amalia, Ida, Jamina och jag! haha, det var jätte trevligt :)
Vi kollade melodifestivalen och såg när Anna åkte ut!! sämst. Tyvärr gick inte dom roliga vidare (tror det var nederländerna och slovenien) hehe.. Och så åt vi nudlar och snackade massa.  -Det får vi göra om tjejer, fast med Nicco också då ! :)

Japp, idag ska jag först handla med Ninni (lite mat som vi ska ha sen när vi ska bo i Öja), och sen kanske plugga lite på ngt. Jag har kvar att göra/lämna in: historiaprov (tisdag), Samhällsprov (tisdag), Svenska-självbiografi (fredag), och Idrott (innan tisdag). Tror det var allt, men jag har nog en del att göra i helgen iallafall ;)'

slänger in en av bilderna jag tog när jag höll på med fotouppgiften häromdagen! :)
Mitt tema blev; "Livet på landet".
Men nu ska jag sätta mig och radera alla bilder på kameran.. WOHO vad kul (Y) !!
Pussshej!
Till top