Mikaela Runemyr

matte..

Allmänt Permalink4
Har världens migrän..har haft det i princip hela dagen, troligen pga att jag har ont i munnen! usch.
Men började halv 10, men stack in till stan vid 10 -skulle till Um, så nu har jag nya p-piller och slipper gå dit på ett år! =)
Sen tillbaka till skolan, och direkt till matteprov! men alltså hjälp..det var ett konstigt och jätte jobbigt prov. fast gjorde alla upg. utom en som jag inte orkade med bara! Men får se hur det går :) -skippade mvg provet iallafall!

Sen vare mat, och då fick jag träffa Jaminas pojkvän Koffe:D tufft!
Och efter det började tv lektionen, där vi satte oss (nästan, skulle vart alla men nejdå..) hela klassen och skrev manus tillsammans. Det gick jätte bra och alla hjälptes åt :) men sen kom vår lärare och satte på någon film som var kul, men ingen orkade se den just då :P

Jaja, men jag stack vid 4.. Träffade Martin lite ♥ . Sen gick Bella och jag i stan i en halvtimme typ, köpte en present till pappa :D -så nu får du något iallafall ;)

Och nu har vi precis ätit spagetti och köttfärssås! mums. Ska hjälpa bella med matten lite sen :)

Pusshej ♥
/
Mikaela

Inte min dag idag..

Allmänt Permalink0
Igår kväll hade jag jätte ont i min ena tand.. så bestämde att jag skulle stanna i Långaryd för att försöka få en tid hos tandläkaren :) Så gick upp vid 7 imorse.. åt lite frukost och vid 8 ringde pappa tandis, fick tid 8.40 !
Väl där kollade de och höll på..sen kom de fram till att jag hade en infektion i tandköttet på högra sidan, så får inte borsta tänderna på två veckor nu!? haha
Men har fått ett medel, typ fluor som jag ska använda istället som tur är =) Hoppas det blir bättre bara!

Fick vänta ett tag på bussen, så då körde pappa och jag runt på en liten rund-tur i hylte;) haha, Men nu har jag kommit till halmstad igen iallafall, missade första lektionen, så nu har jag inte nästa förens halv 3 :) Så ska laga lite mat nu, sen till skolan lite innan historian börjar =)

Ikväll ska jag till Martin, kul :) Puss ♥
/
Mikaela

skola! =)

Allmänt Permalink3
Då var det måndag och dags för skola igen :) Försov mig lite pga Bella..eller hon skulle börja 8, så hon skrek (var allt annat än tyst) och höll på jätte mkt, så då kunde inte jag sova. och när jag väl skulle upp, då var jag så trött så stängde av mobilen i sömnen.. jaja, kom till skolan en halvtimme försent dock :) -Hade MDK och sen matte - Jamina var med på lektionen! hade repetioner inför provet på onsdag :) Sen åt vi mat och efter det åkte jag till sjukgymnasten. Så nu är jag hemma i Långaryd..

här två av mina tre gos-katter :)

Bengt-Bengt och Agust! ♥

Håller på att skriva egna tankar om Colombiakonflikten just nu som vi ska redovisa imorgon på samhällslektionen.  -kanske får åka till tandläkaren imorgon med, min ena tand har fått fnatt, eller tandköttet gör jätte ont..  -skumt!

Puss ♥ /Mikaela
Till top