Mikaela Runemyr

Långaryd

Allmänt Permalink2
Jag tror att min förkyldning har blivit lite lite lite bättre idag! :) vilket känns väldigt skönt ska ni veta! För jag har nog med mitt mongo knä (och därmed mítt huvud..) 
Så just nu känner jag mig ungefär såhär... :)


Är hemma i Långaryd nu! :D har vart skit väder hela dagen..men har ändå vart ute lite på verandan och målat :) men nu sitter jag inne, så ska nog gå och duscha snart ! ringde även bella nyss, skulle be henne gå lite med peo, men hon och Olivia hade visst vart ute med honom jätte länge :) -och han är faktiskt väldigt snäll nu! om man akta fötterna bara.. ;) - annars kan vem som klappa honom :)

Men ja, måste vila lite nu med känner jag!
SeYa!

jag mår inte bra...

Allmänt Permalink0

jag mår dåligt! har sovit nästan hela dagen..kunde knappt sova i natt! :(
Skulle eg till ullared med Ninni och Johan idag, men pga mitt knä (kan knappt gå) så kändes det bäst att stanna hemma idag och vila! :)

Ska åka till Martin om en stund.. behöver någon som kan ta hand om mig :) älskar dig gubben<3
Men nu ska jag gå, ska packa ner lite saker och sen ta bussen 10 över.

åååh, skulle behöva en rullstol eller något nu känner jag.. innan jag kraverar! jaja, jag ska sluta klaga för tillfället! det är ju fint väder i alla fall ! :)
Pusshej

förkyld ...

Allmänt Permalink2
Sitter hemma i lägenheten.. är förkyld! vaknade igår morse med täppt näsa och ont i halsen, och det verkar inte vilja försvinna. Så är väldigt trött hela tiden nu..jätte kul! Dessutom har jag fått svin ont i knät (det började ju precis bli lite bättre) -kan knappt gå på det benet nu !! :(

jaja, hade det väldigt roligt och trevligt på midsommarafton i alla fall :) Var ute på hagön, martin var med mig! :) 

Här håller martin och johan på att kladda en klubba på mig ;)    
sen kommer en läskig granne i bakgrunden.. haha!  

Och här är då vinnarlaget ,nästan ;) haha, ne vi fick väl 1 av 5 rätt. Men så kan det gå när man hejar på ninnis lag ,som var typ sämst .. :)
bilderna är tagna av Ninnis blogg btw

Men ja, har fått mat av mamma, va på burger king! Sen handlade vi även lite, så nu kan vi äta! mamma är bäst! bella är och jobbar, hon fick jobba extra idag. Och själv så har jag varit hos min älskling Martin från natten mellan fredag-lördag tills idag :) har haft jätte kul! vi har cyklat, kollat film.. har äntligen sett Alice i underlandet!!!
den va braaa :) och så har vi lagat mat, grillade på deras gigantiska grill.
det roligaste var när deras katt Alfons fick för sig att han skulle hoppa upp i hängmattan, men då snurrade den ju runt så han trillade ner! haha..

Men ja, nu har jag kollat på Sex and the city, och bella har kommit hem! så nu får vi nog laga något att äta :) och sen sova igen skulle jag tro. Ska kanske till Ge-kås med Ninni och Johan imorgon em om jag mår bättre! :)
Pusssshej!
Till top