Mikaela Runemyr

melissa horn

Allmänt Permalink2
Åååh, försökte lägga upp några bilder, men nejnej, det går ju klart inte.. mongo data! (bellas) ;)

Igår gick jag upp ganska tidigt..halv 10, så sprang ner med en tvätt med en gång. sen satte jag mig vid datorn och väntade på att Bella skulle vakna.

Sen började vi städa och hålla på ett tag, så nu är här väldigt fint i lägenheten :) Efter det gjorde vi lite mat och sen sprang jag in i duschen innan Jamina skulle komma!
Sen satt vi och snackade och drack lite vin från ca. 14.30 till 18.00, jätte snällt att du kunde komma :)

Och sen tog vi då bussen in till stan, åt lite pasta på pasta vagnen innan vi började gå mot marinfestivalen där Ninni och Johan väntade .. mötte upp dem och gick till scenen för att kolla på Melissa Horn. jätte bra! (för det mesta..var liiiite jobbigt dock) Sen tog vi bussen tillbaka till lägenheten!

Där var Sandra och Bella, så vi satte oss och spelade Galen Panna. var jätte kul när bella hade Britney Spears och hon hade fått för sig att det var en kille hon hade. så vi alla höll på att dö så fort hon skulle fråga något om henne.. :) Men ja, sen följde jag med Jamina hem. tänkte först gått ut lite, men kände sen att det inte var så kul i det piss vädret som var igår.. och idag med dessutom :S

Nu har jag suttit här vid datorn och segat ett tag, ska strax gå upp. tänkte laga lite mat och göra mig iordning. ska nämligen iväg och jobba sen vid 2. Så nu måste jag rycka upp mig ur sängen! fast det är iskallt här.. usch! ;)

Men ja hoppas ni får en bra dag i regnet!
Och tack för igår tjejer ♥
Till top