Mikaela Runemyr

melissa horn

Allmänt Permalink2
Åååh, försökte lägga upp några bilder, men nejnej, det går ju klart inte.. mongo data! (bellas) ;)

Igår gick jag upp ganska tidigt..halv 10, så sprang ner med en tvätt med en gång. sen satte jag mig vid datorn och väntade på att Bella skulle vakna.

Sen började vi städa och hålla på ett tag, så nu är här väldigt fint i lägenheten :) Efter det gjorde vi lite mat och sen sprang jag in i duschen innan Jamina skulle komma!
Sen satt vi och snackade och drack lite vin från ca. 14.30 till 18.00, jätte snällt att du kunde komma :)

Och sen tog vi då bussen in till stan, åt lite pasta på pasta vagnen innan vi började gå mot marinfestivalen där Ninni och Johan väntade .. mötte upp dem och gick till scenen för att kolla på Melissa Horn. jätte bra! (för det mesta..var liiiite jobbigt dock) Sen tog vi bussen tillbaka till lägenheten!

Där var Sandra och Bella, så vi satte oss och spelade Galen Panna. var jätte kul när bella hade Britney Spears och hon hade fått för sig att det var en kille hon hade. så vi alla höll på att dö så fort hon skulle fråga något om henne.. :) Men ja, sen följde jag med Jamina hem. tänkte först gått ut lite, men kände sen att det inte var så kul i det piss vädret som var igår.. och idag med dessutom :S

Nu har jag suttit här vid datorn och segat ett tag, ska strax gå upp. tänkte laga lite mat och göra mig iordning. ska nämligen iväg och jobba sen vid 2. Så nu måste jag rycka upp mig ur sängen! fast det är iskallt här.. usch! ;)

Men ja hoppas ni får en bra dag i regnet!
Och tack för igår tjejer ♥

jahaja..

Allmänt Permalink0

Ett tag sen nu, har varit borta lite överallt nu ett tag.. haft en gäst här, nämligen Jimmy från söndag till måndag. Sen var jag lite hemma i småland och örade. men nu är jag tillbaka i halmstad! :)

Idag har varit mest en ganska jobbig dag..tänker inte berätta så mkt om det hela. bara att jag och martin har kommit överrens om att dt blir bättre om vi inte är tillsammans. :( så nu är jag singel...så ja ligger hemma i sängen just nu och glor tv bara.

Imorgon kommer Jamina hit och ska pigga upp, kommer nog bli en hel del snack (vi har inte setts så jätte mkt i sommar..) sen tänkte vi nog dricka lite vin, och senare på kvällen ska jag, min stora syster ninni och johan (och kanske lite andra) dra ner till marinfestivalen. Melissa Horn ska spela! :)

Ja, annars händer det nog inte så jätte mkt.. nu ska jag och bella sätta på en film. Får väl försöka somna lite sen!
Godnatt på er alla <3

pizza-tajm!

Allmänt Permalink4

Ja, då sitter man i husvagnen hos mamma och pappa! pappa är framme och beställer pizza, så ska snart äta :) Johan var här innan när jag kom, han skulle hämta harry potter filmen åt ninni -igen ;)
hon sa nämligen häromdagen att hennes inte funkade, och då skulle mamma ta med vår, men det glömde hon. Så var johan här och hämtade den igår, men så upptäkte ninni när hon fick den att det var guld kompassen i och inte harry potter! oups, kom på att den fortfarande satt i tvn.. ;)


charmigt ;) -haha, den sitter i vår husvagn.

Jaja, iförgår var jag hos sjukgymnasten. Gjorde lite utraljud - super skönt! och sen akupuktur (stavning?).. gjorde ganska ont. eller inte när hon satte in nålarna, men när hon sen vred om..usch!! men ja, jag tror faktiskt lite på det, så tänkte testa det någon gång till .. :)

men ja, annars har det inte hänt så mkt, jobbar 7.30-14 denna veckan, sista dagen imorgon! sen äre en vecka ledig :) skööööönt!

Pusshej


Till top