Mikaela Runemyr

310810

Allmänt Permalink2
Skola idag då..började med multimedia - höll på med musse och andra tecknade figurer hela lektionen..lite lagom tråkigt :)
Sen var det matdags och efter det tv lektion. Vi kollade lite avsnitt av en serie och sen pratade vi intern-tv :) Vid 15.00 gick jag ut och tog bussen med Jamina in till stan. kollade om jag hade fått pengar..men nej! DET HÄR SUGER! jätte dåligt av honom om jag får säga min mening.

Sen hem till lägenheten då och här sitter jag nu och kollar Livet enligt Rosa. haha :) är på 11:e avsnittet nu tror jag =)
Men nu ska vi försöka få ihop lite mat..får se vad vi hittar ;) är lite sugen på pommes tror jag. får se vad Bella tycker om saken :)

Ha det bra! Pusshej ♥

nu blev det en sammansatt helg igen..alltså långt inlägg ;)

Allmänt Permalink2
Då var helgen över..men har haft riktigt roligt! :) 
Åkte till smålandsstenar i fredags då, tog det mest lugnt. Sen vid 7 kom Richard, åkte och hämtade pizza (pommes) och åkte hem till P igen och åt :) Sen kom Svenne, Fia och Leo förbi en stund.  Och Erik fick jobba över så kom inte förens vid 22.00 typ . Så vi drack lite och sen skulle vi spela såntdär "Fia med shot" -sämsta spelet ever.. haha! Det gick jätte bra först. men sen på slutet gick det inte alls. Och den som kom sist skulle dricka de andras (de som hade lyckats gå ut med någon). haha, men det gick ju bra ändå :)

Lördag.
Segade mest hela dagen :) vid 3 åkte vi (erik, P och jag) och åt Pizza i burseryd. Sen körde vi hem till långaryd för att hämta bella och sen tillbaka till P. Var tillbaka vid halv 5, och det skulle komma folk dit 5. Så fick köra lite snabb fixning =)
Sen var det fest igen, först lite förfest med P's syskon och lite annat folk .. haha en kul snubbe som var där var ju Klas. han hade lite problem med mitt och bellas namn, så det fick bli att jag hette Ida (kort namn-kort hår) och bella blev Hanna (långt namn-långt hår) han kände typ två andra tvillingar som hette Ida och Hanna nämligen ;)
Sen begav vi oss upp till Richards föräldrar, alltså till Logen :) -dags för Logefest. haha, det var faktiskt oväntat roligt :)
Vi åt lite mat, dansade och hade allmänt trevligt! :)

Söndag.
Vi gick upp runt 12. Erik vaknade en stund efter, så Per och Erik satte sig i soffan och kollade tv på datorn. jag fixade till mig lite och tog en macka innan jag gick in till dem :) Sen låg vi i soffan i princip hela dagen och bara segade. Såg på två filmer och massa skit på Youtube :) Jag och Erik åkte därifrån 18.30 ungefär, fick skjuts av honom eftersom han ändå skulle åt mitt håll (bor i hylte) :)
Så väl hemma tog jag mig en macka med mina föräldrar och låg sen och kollade tv resten av kvällen innan jag kände att det var dags att sova :)

Måndag (idag).
Kom till Halmstad vid 12, tog bussen till skolan för att ha foto :) Men stannade inte så länge, vi skulle ut på stan å fota lite, så det kan jag göra en annan dag. Så tog bussen till stan och hämtade sen cykeln på norra station (blir lika förvånad varje gång man har lämnat den där eller vid tåg stationen och inser att den faktiskt finns kvar..) och cyklade då hem till lägenheten och bella , lagade lite mat till mig :) Sen slöade vi lite..hittade sen lite pengar, så då åkte vi och handlade lite mat samt lämnade tillbaka mitt H&M paket.  
Sen lite mer segande innan vi åt mat. Grillad kyckling och potatissallad :) -gott! Efter det blev det en ganska lång promenad med Peo :)
Nu ligger vi och kollar tv, fångarna på fortet börjar nu :)

Här är lite bilder från när jag var med Bella och dem och tog kort till deras bakbok =) (alla utom spökerna är från i fredags)


Det var allt från mig .. ha det bra! :)
Pussshej!

man gör ju inget annat än att åka buss... :)

Allmänt Permalink0
Började dagen med en lång dusch, jätte skönt! :) Sen macka och gjorde mig iordning lite.. och tog bussen till skolan vid 9. Hade ju egentligen egen lektion - tv, men vi håller på med intern-tv och var inte alls på "komma-på-idéer-humör" , så istället gick jag till Bella, Olivia och Hannah i köket och skulle hjälpa dem med deras projektarbete. Skulle ta lite bilder till deras barn kakbok, som de ska göra. :) Så dom bakade för fullt och jag tog massvis med bilder. har inte lagt in bilderna på datorn ännu, så kan tyvärr inte visa. men det blev en hel del bra ! :) :) Jamina och jag ska även hjälpa dom lite med layouten på sidorna i boken med, så de blir mer barnvänliga så att säga. Träffade även Martin där, kul! :D

Gick därifrån 11.20 eller något och gick då till min klass. Läste igenom vad de kommit fram till, lät riktigt bra! sen gjorde vi planering innan vi bestämde att vi skulle sluta, vid 12.00 - gick in till stan för att kolla om vi hade fått in pengar..men nej nej klart inte :( så jävla dåligt! hade behövt dem nu, men jaja, får väl låna av P sålänge iallafall då :)

Sen hem till lägenheten och packade ihop mina saker, och sen cyklade jag till norra station, och tog bussen mot Hyltebruk! och där är jag just nu, på en buss. Är i Oskarström nu! :)  

Sen hämtar mamma mig i hylte! sen ska hon iväg ner till halmstad =) och jag ska sen till P, Erik kommer nog även dit, kul :) men ja, får se hur det blir ikväll.!

Hahah  förresten.. Bellas lärare i köket var ju hel vimsiga.. :) eller ja, vissa visste ju inte att hon hade en tvilling iofs, men ändå, alla trodde ju jag var bella! kulkul :) -kan dock inte hålla med om att vi är såå lika ?
en av dem..Peter, han tyckte, efter att ha stått och glott på mitt ansikte ett bra tag, att våra leenden var olika :P men ja, lite kul var det :)

Nu ska jag sätta på musik, Pusshej!
Till top